Mss-dobesdaniel2
Pvní představitel projektu
Daniel Dobeš
775789005
ddobes@casd.cz
Katerina-stejskalova
Druhý představitel projektu
Kateřina Stejskalová
596635730
skk@casd.cz

Místo

Moravskoslezské sdružení – Ostrava

Představení projektu

„Abys byl skutečně šťastný, potřebuješ jasně znát svůj směr. Potřebuješ se odevzdat něčemu většímu a důležitějšímu, než jsi ty sám.“
Brian Tracy, Maximum Achievment

Středisko korespondenčních kurzů má za cíl nabídnout studium široké veřejnosti hodnotné informace a přispět tak k tělesnému, duševnímu, sociálnímu a duchovnímu rozvoji každého člověka na základě biblických principů.

Projekt nabízí zapojení se každému člověku, v roli studenta nebo toho kdo tuto nabídku předá dalším lidem. Zapojit se může každý bez ohledu na věk, životní úroveň, kvalifikaci nebo místo bydliště.

Popis projektu

Projekt má umožnit poznávat Pána Boha a křesťanské hodnoty lidem, kteří chtějí studovat ze svých domácností, z prostředí, kde se cítí bezpečně. Středisko korespondenčních kurzů umožňuje studium také lidem v zahraničí, ve věznicích…
Středisko korespondenčních kurzů nabízí tradiční studium prostřednictvím pošty a on-line studium na našem webu www.skk.cz
Student se přihlásí buď přes vyplnění nabídkového letáčku a zašle nám jej poštou nebo přímo na našem webu. Přihlášený student obdrží první lekci vybraného kurzu včetně pracovního listu. Po prostudování lekce vyplní pracovní list a odešle nám jej zpět. Po přijetí pracovního listu student dostane další lekci. V průběhu studia může klást otázky.
Pokud student projeví zájem a bude chtít vystoupit z „anonymity“ rádi jej zkontaktujeme s kazatelem či sborem v místě jeho bydliště.

Projekt umožňuje oslovit velké množství lidí. Potřebujeme ale k tomu ochotné dobrovolníky, kteří nám pomohou s propagaci kurzů.

Fotogalerie